Macedonian    Albanian  Directions Instagram Facebook     
ОГРАДИ | Бама Инжинеринг-Монтинг

ОГРАДИ

Изработка и монтажа на огради.
Обезбедете го и ограничете го земјиштето кое го поседувате.
Проектираме, изработуваме и монтираме огради согласно Вашите барања, желби и потреби. Во изработката користиме висококвалитетен метал кој нуди висок сјај, цврстина (отпорност на абразнивни средства), еластичност и тврдост (способноста на материјалот да се спротивстави на примената на надворешна сила без да се скрши).
Оградата може да биде изработена во боја согласно Вашата желба.
Дозволете Вашиот дом да изгледа уште поубаво.
Македонски